Empreses col.laboradores

L'empresa Vigué-Subirà, SCP. és una empresa amb més de 15 anys d'experiència en el món de la planificació i gestió forestal. Amb una àmplia cartera de clients, Vigué-Subirà realitza els serveis al propietari forestal des del punt de vista més ampli i integral, vetllant des de la planificació, realització dels Plans Tècnics de Gestió i Millora Forestals, tramitació de les subvencions, organització dels treballs, verificació, certificacions i peritatges.

La Fundació Agrícola Catalana és una entitat privada sense ànim de lucre que es dedica a promoure projectes en bé de l'agricultura a Catalunya, el valor afegit dels productes agraris i de promoure el respecte i la consideració del món rural català. Ha portat a terme nombrosos projectes en el camp de la gestió de l'aigua, els residus ramaders, la promoció de les comarques deprimides de muntanya, anàlisis socioeconòmiques de certs sectors agraris, cicles de xerrades, coferèneis, publicacions regulars en premsa i publicació de llibres. Actualment el Patronat el formen els presidents dels Col·legis professionals relacionats amb el món agrícola i ramader, i persones de reconegut prestigi dins del món rural i agroindustrial.

Carles Martorell és diplomat en Enginyeria Tècnica Agrícola. Expert en gestió de fauna i gestió de la conservació d'Espais Naturals, té també una àmplia experiència en gestió ambiental de granges, especialment de porcí.

L'empresa Kill-Rat Xevi Sòlà Daufí, és una empresa de serveis integrals de DDD (Desratització, Desinsectació i Desinfecció) que treballa fonamentalment en els sectors agrari, ramader i agroindustiral. La filosofia de l'empresa es fonamenta en l'aplicació de rigorosos processos de monitorització de les plagues, minimitzant l'aplicació de productes químics maximitzant l'eficàcia i eficiència, sempre proper al client per solucionar els problemes amb la màxima celeritat. Té la seu a Santa Cecília de Voltregà.

Assessoria tècnica, legal i de processos per a la indústria agroalimentària. Formació general i específica per a empreses agroalimentàries. Implantació de normes de qualitat, higiene i producció: IFS, ISO, BRC, FACE, CCPAE...). Legalització d'empreses i establiments.

FORMEM CONSULTORS va néixer com una consultoria de formació especialitzada en empreses i, després d’uns anys de centrar el seu treball en donar un servei d’alta qualitat en l’àmbit de la gestió dels Recursos Humans i l’estratègia organitzativa de les empreses, ha obtingut el reconeixement de clients, institucions diverses i el seu entorn empresarial com una empresa que aporta un valor afegit a les empreses que confien en els seus professionals.

Som especialistes en el disseny i implementació de projectes de desenvolupament de les persones per a empreses.

A banda dels serveis de consultoria –que requereixen una visita personalitzada al client per identificar quines són les seves necessitats–, a FORMEM CONSULTORS oferim el servei de consultoria i assessorament en l’àrea de formació, cursos presencials i semi presencials, cursos on-line  i cursos a mida personalitzats i adequats als Plans Formatius de cada empresa i/o organització.

La nostra aposta en ferm és la d’oferir un SERVEI PERSONALITZAT, totalment a mida de cada client, per assegurar el millor aprofitament dels esforços de treball dedicats a la millora contínua del personal directiu, professionals i tots els treballadors de la seva empresa.

eK. Carrer dels Morató, 10 | 08500 – Vic Tel. 93 88 337 06